Bevar nærheden til jeres værdier

Lever jeres værdier i hverdagen?

Det er almen ledelsesstrategi og fortærsket lærdom, at ens virksomheds værdier skal leve i praksis. Alligevel er det så let at miste nærheden til dem.

Det er en skam!

Der findes mange fordele ved at have defineret værdier for ens virksomhed. De afspejler eksternt, hvad I gerne vil associere jeres virksomhed med og skaber internt guidelines for, hvad medarbejdere skal stræbe efter.

Alligevel kan det være svært at holde sig op på sine værdier i daglige drift.

Vi stod i samme situation

Vores værdier trængte til en “afstøvning” og et “aktualitetstjek”. Samtidig ville vi gerne gøre vores værdier mere genkendelige, så alle vores medarbejdere kunne afspejle sig i og eksekvere på dem. Vi satte os derfor for at finde en løsning, og så gik vi ellers i tænkeboks. Vores løsning, kan vi allerede afsløre nu, lever rundt om på vores kontorer og har vist sig at være ekstrem effektiv! Den vil vi derfor rigtig gerne dele med jer.

A team effort

Vi samlede hele kontoret til en fælles workshop. Vi startede workshoppen ud med at dele alle ind i grupper på kryds og tværs af afdelinger. Hver gruppe fik tildelt 1-2 værdier og skulle herefter brainstorme på, hvad det lige præcis var, vi associerede vores værdier med – stort som småt. Efter denne session blev alle forslagene samlet og sorteret – og så var det tid til rigtig at være kreativ! Alle de udvalgte forslag skulle skrives pænt op på nogle store plancher (1 planche til hver værdi), som til sidst i workshoppen blev præsenteret for resten af kontoret.

Alt i alt var workshoppen både produktiv, resultatskabende og ikke mindst sjovt for alle de deltagende.

Værdierne flytter ind

Som det ‘final step’ blev de nydelige plakater fra workshoppen efterfølgende rentegnet, printet og sat i rammer. Nu hænger de rundt om på kontoret, så det er nemt at blive mindet om, hvad det at være en del af Markman Telemarketing handler om!