Branche­specialister

Succesfuld telemarketing kræver indsigt, erfaring og forståelse for det marked, der arbejdes i. Derfor arbejder vi i specialiserede teams, som kender din branche ud og ind.

Branche­specialister

Succesfuld telemarketing kræver indsigt, erfaring og forståelse for det marked, der arbejdes i. Derfor arbejder vi i specialiserede teams, som kender din branche ud og ind.
IT-løsninger og IT-rådgivning


Vores team af IT-specialister har unik erfaring med opsøgende salgsarbejde i forhold til hele det digitale felt. Vi arbejder med alt lige fra on-premise til ren cloud-baseret infrastruktur. Vores indsigter spænder lige fra Azure til AWS og Google, SAAS i form af ERP, BI, AI og diverse APP-baserede forretningsløsninger, hardware i form af f.eks. laptops, printere, servere og storage – samt en række andre felter inden for IT-området. Med DK's største og mest erfarne IT-team, løser vi stort set alle opgaver indenfor dette område.

Dem har vi allerede hjulpet

Konsulent­ydelser og rådgivning


Én af de vanskeligste opgaver indenfor det opsøgende salgsarbejde er at træffe de rette C-level-beslutningstagere og indgå i en udfordrende dialog omkring strategiske overvejelser. Netop denne type dialog har vores specialistteam forfinet og udviklet - og leverer derfor stærke resultater inden for denne målgruppe. Det har bl.a. gjort os til foretrukken samarbejdspartner for nogle af landets førende konsulenthuse.
Pension, revision, finans og forsikring


Afkast, kreditforsikring, debitoropfølgning, driftstab, sundhedsforsikringer og nye lovgivninger indenfor tab af erhvervsevne – disse er alle blandt områder, vores team er helt opdateret på. Og taler vi opgaver indenfor de finansielle områder, har vores team en solid erfaring med sig.


Uddannelse og jobformidling


Skal du have fyldt pladser op til efteruddannelse? Er du på jagt efter praktikpladser til dine elever? Eller savner du hjælp til at skabe jobmuligheder?

Med os ved din side bliver det opsøgende salgsarbejde effektivt. Vi er nemlig vant til at arbejde sammen med en række af landets uddannelsesinstitutioner og jobcentre.

Læs udtalelser og casesIndustri


Fra robotter og kunstig intelligens til mekanisk fremstilling og produktudvikling. Vores kunder indenfor industrien spænder bredt, og derfor har vores brancheteam også en alsidig indsigt og er vant til at tilegne sig ny viden.

Når vi henvender os til virksomheder indenfor industrien, drager vi nytte af mange års erfaring. I øvrigt booker vi spændende salgsmøder over hele Skandinavien.


Landbrug


Vil man høste, må man så! Vores team af landbrugseksperter kan snakke med om staldinventar, gyllevogne og roeoptagere. Med masser af erfaring og forståelse for investeringer og daglig drift, er du i sikre hænder, når vi arbejder i jeres marked.

Vi kender branchens årsrytme ud og ind og har styr på de altafgørende data fra DCH. Vigtigst af alt så anerkender vi vigtigheden af personlige relationer i branchen og bruger dem til din fordel.Skal vi sætte strøm til salget?
    Skal vi sætte strøm til salget?


        Privatlivspolitik
        © 2017 Markman Telemarketing. All rights reserved.