Brancher

Der er stor forskel på at sælge IT-løsninger og skaffe praktikpladser. Derfor arbejder vi med specialiserede teams, som kender din branche ud og ind.

Succesfuld telemarketing kræver produktindsigt og forståelse for kundens marked. Her hos Markman Telemarketing arbejder vi med specialiserede brancheteams, som konstant søger viden på deres specifikke fagområde.


network

IT-løsninger og IT-rådgivning

Vores team af IT-specialister har erfaring med opsøgende salgsarbejde i forhold til en lang række IT-løsninger. Det dækker både Software, Hardware og Udvikling. Alt indenfor modernisering af IT-infrastruktur mestrer vores team til perfektion. Samtidig har vi fingeren på pulsen i forhold til alle de kritiske forretningssystemer.

Vi arbejder med opsøgende salg for både små og store spillere på det danske marked. Her kan du møde alle vores eksperter.

Konsulentydelser og rådgivning

Én af de vanskeligste opgaver indenfor det opsøgende salgsarbejde er at træffe de rette C-level beslutningstagere og indgå i en udfordrende dialog omkring strategiske overvejelser.

Netop denne type dialog har vores specialistteam forfinet og udviklet og leverer derfor stærke resultater inden for denne målgruppe. Det har bl.a. gjort os til foretrukken samarbejdspartner for nogle af landets førende konsulenthuse.

konsulentydelser og rådgivning
Pension, revision, finans og forsikring

Pension, revision, finans og forsikring

Afkast, kreditforsikring, debitoropfølgning, driftstab, sundhedsforsikringer, nye lovgivninger indenfor tab af erhvervsevne, det er alle områder, som vores team er helt opdaterede på. Og taler vi opgaver indenfor de finansielle områder, har vores team en solid erfaring med sig.

ring til os, hvis du vil have effektiv og indsigtsfuld hjælp med det opsøgende salgsarbejde.

Uddannelse og jobformidling

Skal du have fyldt pladser op til efteruddannelse? Er du på jagt efter praktikpladser til dine elever? Eller savner du hjælp til at skabe jobmuligheder? Med os ved din side bliver det opsøgende salgsarbejde effektivt. Vi er nemlig vant til at arbejde sammen med en række af landets uddannelsesinstitutioner og jobcentre.

uddannelse og jobformidling
industri

Industri

Fra robotter og kunstig intelligens til mekanisk fremstilling og produktudvikling. Vores kunder inden for industrien spænder bredt. Derfor har vores brancheteam også en alsidig indsigt og er vant til at tilegne sig ny viden.

Når vi henvender os til virksomheder inden for industrien, drager vi nytte af mange års erfaring. I øvrigt booker vi spændende salgsmøder over hele Skandinavien.

Landbrug

Vil man høste, må man så! Vores team af landbrugseksperter kan snakke med om staldinventar, gyllevogne og roeoptagere. Med masser af erfaring og forståelse for investeringer og daglig drift, er du i sikre hænder, når vi kontakter jeres marked.

Vi kender branchens årsrytme ud og ind og har styr på de altafgørende data fra DCH. Vigtigst af alt så anerkender vi vigtigheden af personlige relationer i branchen og bruger dem til din fordel.

landbrug