Møde­booking

Vi sikrer, at der kommer salgsmøder i kalenderen. Med afsæt i vores Unikke Markedsdata, erfarne mødebookere og agile processer booker vi møder og skaber grundlag for vækst.Vi booker møder til jeres behov


Salgs-boost


Har du brug for en isoleret indsats til at booste dit salg, event el.lign.? Sammen skræddersyer vi den perfekte indsats.


Hør mere

Salg-til-leje


Salg-til-leje er mødebooking til virksomheder, der har brug for en løbende strøm af leads.


Læs mere


Branchens højeste anciennitet


Vores status som branchens bedste team er ikke kommet af sig selv - der ligger mange timers træning bag de stolte stemmer i røret. Samtidig bygger enhver telefonsamtale på en særlig filosofi og faglig tilgang. Vi tror på, at respekt for vores fag – såvel som respekt for kunden – smitter af, når vi tager headsettet på.

80 % af vores forretning består i at booke møder over telefonen for vores kunder. Derfor er vi også helt skarpe på, hvordan vi kommer bedst mulig i mål med indsatsen. Grundig forberedelse og konstant evaluering skaber den højest mulige hitrate.En gennemtestet proces

Segmentering

Sammen udvælger vi den helt rigtige målgruppe for indsatsen. Vi beriger jeres liste med potentielle kunder med vores Unikke Markedsdata.

Selling points

Vi tager et online eller fysisk møde, hvor vi sammen stiller skarpt på, hvilke selling points, der gør jer unikke.

Klargørelse

Vi klargør projektet i vores systemer og får styr på alle detaljer med mødebekræftelser, kalenderstyring osv. Derudover lægger vi den helt rette kommunikationsstrategi.

Udring

Vi løfter røret, bearbejder jeres marked og booker møder/skaber leads - samtidig med at vi beriger listen med jeres potentielle kunder med værdifuld markedsviden.

Mødebooking

I får travlt med at holde møder med nye potentielle kunder – alt imens vi opbygger pipeline. Vi evaluerer løbende sammen og planlægger fremad.Mød din mødebooker

Image
"At være lydhør, nærværende og inspirerende er fundamentet i mit arbejde. Det handler om at få skabt den gode men uformelle dialog. Der skal desuden være plads til humor - samtidig med at behovet afdækkes. Jeg sætter en ære i at være en salgsressource, som er med til at skabe vækst og værdi for de virksomheder, jeg repræsenterer."

Sandra Skov-Dahl, Mødebooker
Image
"For mig er det vigtigt, at man er til stede i sine dialoger og husker på, at der faktisk sidder et menneske i den anden ende af telefonen. Det skal skabe værdi for begge parter, når vi ringer ud. Så det er vigtigt, at man er professionel og taler med en oprigtig interesse. Det handler nemlig ikke bare om at have et godt kendskab til kundens produkter eller services - det handler i lige så høj grad om at kende virksomhedens personlighed."

Anne Marie Rossen, Mødebooker
Image

“Jeg forsøger at gøre hver eneste samtale, jeg har, helt unik. Personen i den anden ende må endelig ikke føle, at de bare er et telefonnummer i rækken. Det handler meget om at “gribe situationen” og være åben for at hyggesnakke lidt. Jeg ser det meget som min opgave at lære mennesker at kende. På den måde kan jeg nemlig bedst repræsentere min kunde.”

Susanne Jensen, Mødebooker  Skal vi booke dine møder?
   Skal vi sætte strøm til salget?


     Privatlivspolitik
     © 2017 Markman Telemarketing. All rights reserved.


     Et kollegialt samarbejde


     Vi ved, at det kan være en stor beslutning at overdrage det opsøgende salgsarbejde til andre. Det er derfor vigtigt, at man vælger den rigtige samarbejdspartner.

     Som kunde ved Markman kan du forvente et tæt samarbejde under hele forløbet. Vi deler al den viden, vi tilegner os, så du får så meget markedsindsigt som muligt.