Om Markman Telemarketing

Markman Telemarketing er blandt Danmarks mest erfarne telemarketingleverandører. Med adresse i Aalborg hjælper vi nogle af landets mest succesfulde virksomheder. Vi sigter konstant efter at have branchens dygtigste medarbejdere for dermed at kunne levere branchens bedste resultater.

For at holde os skarpe og forblive de bedste er vi konstant i bevægelse og udvikler nye metoder til at imødekomme teknologiske og salgsstrategiske gamechangers. Vi arbejder ud fra et koncept, som vi kalder Modern Telemarketing, som står for kontinuerlig udvikling og udfordring af branchen gennem bl.a. brug af både small- og big data.

Om din virksomhed er stor eller lille betyder intet for vores samarbejde – metoden er den samme; grundig forberedelse, erfarne og specialiserede mødebookere og kritisk evaluering.

Værdier

icon

Vi er ærlige

Vi taler rent ud af posen – både face to face og i telefonen.

icon

Vi er fleksible

Vi arbejder på tværs af et væld af systemer, markeder og menneskelige profiler. Hos os kan alting i udgangspunktet lade sig gøre.

icon

Vi er passionerede

Det kræver passion at arbejde med salg. Vores passion kan mærkes i alt, hvad vi laver.

icon

Vi er ansvarlige

Det kræver ansvar at have med mennesker at gøre – det tager vi dybt alvorligt. Enhver kundekontakt ligger trygt i vores hænder.