Om markman

Markman blev etableret i 1992 og er blandt DK's mest erfarne telemarketingleverandører. Vi sigter konstant efter at have branchens dygtigste medarbejdere for dermed at kunne levere branchens bedste resultater.I konstant bevægelse


For at holde os skarpe og forblive de bedste er vi i konstant bevægelse - og vi sætter en ære i hele tiden at udvikle nye metoder til at imødekomme teknologiske og salgsstrategiske gamechangers. Vi arbejder ud fra et koncept, vi kalder Modern Telemarketing. Det indbefatter kontinuerlig udvikling og udfordring af branchen gennem bl.a. brug af både small- og big data.

Det betyder intet for vores samarbejde, om din virksomhed er stor eller lille. Metoden er nemlig den samme; grundig forberedelse, unikke data, erfarne og specialiserede mødebookere, agile processer og kritisk evaluering.Vores værdier

Vi er ærlige

Vi taler rent ud af posen – både face to face og i telefonen.

Vi er fleksible

Vi arbejder på tværs af et væld af systemer, markeder og menneskelige profiler. Hos os kan alting i udgangspunktet lade sig gøre.

Vi er passionerede

Det kræver passion at arbejde med salg. Vores passion kan mærkes i alt, hvad vi laver.

Vi er ansvarlige

Det kræver ansvar at have med mennesker at gøre – det tager vi dybt alvorligt. Enhver kundekontakt ligger trygt i vores hænder.

    Privatlivspolitik
    © 2017 Markman Telemarketing. All rights reserved.