Danmarks mest erfarne team

80% af vores forretning består i at booke møder over telefonen for vores kunder. Og ikke uden grund. Vores erfarne team og stærke samtaleteknikker vækker hver dag interessen hos nye potentielle kundegrupper.

Hvor mange af vores konkurrenter gør brug af unge studerende i midlertidige stillinger, satser vi benhårdt på erfaring. Vores mødebookere har branchens højeste anciennitet.

Vi ved med sikkerhed, at en erfaren mødebooker har større succes i telefonen end en uøvet. Det har vi konstateret igen og igen over årene. Mødebooking er nemlig en disciplin som så meget andet – øvelse gør mester. Vi har Danmarks mest erfarne telemarketingteam, som gennem konstant faglig sparring udvikler sig og bliver kollektivt dygtigere.

“Med en gennemsnitlig anciennitet på 7 år har Markman Telemarketing branchens mest erfarne team af mødebookere. Det er vi faktisk stolte af!”

Kamilla Skalkhøj Oest

Vi betragter derfor ikke os selv som et traditionelt telemarketingbureau. Med en stærk medarbejderkultur og stor loyalitet ser vi os selv som mere end en arbejdsplads. Vi er et fagligt og socialt fællesskab, hvor vi sætter en ære i at blive bedre og bedre.

Erfaringsniveauet betyder, at vi kan specialisere vores mødebookere løbende. I dag har vi eksempelvis specialister inden for IT-ydelser, konsulentydelser, industri, revision samt uddannelse og jobformidling.

Mød vores team