DK's mest erfarne team

Vi kan uden at blinke sige, at vi har DK's højeste anciennitet i vores branche. Ved hjælp af kontinuerlig faglig sparring er vi i konstant udvikling og bliver kollektivt dygtigere.Image

Branchens højeste anciennitet


Vores høje anciennitet sikrer, at læringskurven er stejl, når vi skal hjælpe en ny kunde - og dermed kommer resultaterne hurtigt og vedvarende.

Vi ved, at en erfaren mødebooker har større succes i telefonen end en uøvet - det har vi konstateret igen og igen over årene. Mødebooking er nemlig en disciplin, som så meget andet - øvelse gør mester.

Mød hele teamet

Ikke et typisk call-center


Vi betragter ikke os selv som et traditionelt telemarketingbureau. Vi har en stærk medarbejderkultur og stor loyalitet til hinanden, og vi ser i bund og grund os selv som mere end bare en arbejdsplads. Vi er et fagligt og socialt fællesskab, hvor vi deler en passion om konstant at blive bedre og bedre.

Hos Markman Telemarketing arbejder vi med specialiserede brancheteams, som konstant søger viden på deres specifikke fagområde. I dag har vi eksempelvis specialister inden for IT-ydelser, konsulentydelser, industri, revision samt uddannelse og jobformidling.

Se alle brancheteams

    Privatlivspolitik
    © 2017 Markman Telemarketing. All rights reserved.