Business2People

Business­2People


Image
Image

Se hvilke services vi tilbyder


ImageImage

Image

Erfarent team

Vi har arbejdet med det opsøgende B2B salg siden 1992. Med branchens højeste anciennitet blandt vores erfarne og professionelle medarbejdere, løser vi opgaver for en række af landets største og mest seriøse virksomheder indenfor dette felt.

Vi har gennem tiden fået mange forespørgsler på, hvorvidt vi vil byde ind på B2C opgaver. Vi har altid takket nej. Årsagen har været, at vi ikke har set et match på forretningsmodel, metoder og målsætninger.


Tingene har ændret sig

I dag ser verden anderledes ud end den gjorde for bare tre år siden. Skellet mellem hvornår vi arbejder og hvornår vi har fri, er udvisket. Individet i den anden ende af de samtaler, vi har, er én og samme person, hvad end de er på job eller har fri. Det kan vi mærke på bl.a. det stigende hjemmearbejde, de flydende arbejdstider og de mange nye ansættelsesformer, hvor flere arbejder freelance eller fra andre lokationer.


ImageImage

Image

Business2People

Gennem de sidste to år, har vi sammen med nogle af vores største kunder afprøvet et samarbejde, hvor der har været et match mellem forretningsmodel, metoder og målsætninger. Det har været en så stor succes, at vi nu proaktivt tilbyder et komplet koncept til de opgaver, der rammer ind i kundernes private beslutningsrum. Læs mere om, hvad vi tilbyder indenfor:


Organisationer og foreninger
Kunder indenfor øvrige brancher
ImageImage

Bedre resultater målt i tid brugt pr møde

Flere afholdte
møder

Flere tilfredse kunder/medlemmer

Større
leveringssikkerhed

Stærkere
controlling

Compliance
sikring

ImageImage

Image
Vi er fleksible. Vi tager hensyn til behov. Vi er omstillingsparate. Vi kæmper ikke imod forandringer. Vi siger ikke nej, hvis det er muligt at sige ja.

Image
Vi er passionerede. Vi brænder for det, vi laver og vi er fulde af god energi. Vi tror på succes. Vi har det sjovt og tror på de små sejre. Vi er aldrig ligeglade og vi læner os aldrig tilbage.

Image
Vi er ærlige. Vi åbner munden, når vi har noget på hjertet. Vi har respekt for vores opgaver, kunder og kollegaer. Vi indrømmer, hvis vi har begået en fejl.

Image
Vi arbejder ansvarligt med vores kunders emner og projekter. Vi overholder regler og retningslinjer. Vi leverer kvalitet.


Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak  Image

  Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak


    Privatlivspolitik
    © 2017 Markman Telemarketing. All rights reserved.