Bliv en del af et stærkt fællesskab


Vi betragter ikke os selv som et traditionelt telemarketingbureau. Med en stærk medarbejderkultur og stor loyalitet til hinanden, ser vi i bund og grund os selv som mere end bare en arbejdsplads.

Se vores ledige stillinger
Image
ImageImage

Image
Vi er fleksible. Vi tager hensyn til individuelle behov. Vi er omstillingsparate. Vi kæmper ikke imod forandringer. Vi siger ikke nej, hvis det er muligt at sige ja.

Image
Vi er passionerede. Vi brænder for det, vi laver og vi er fulde af god energi. Vi tror på succes. Vi har det sjovt og tror på de små sejre. Vi er aldrig ligeglade og vi læner os aldrig tilbage.

Image
Vi er ærlige. Vi åbner munden, når vi har noget på hjertet. Vi har respekt for vores opgaver, kunder og kollegaer. Vi indrømmer, hvis vi har begået en fejl.

Et erfarent team, der løfter dig og dine kompetencer


Siden 1992 har vi hjulpet virksomheder med at tage den opsøgende salgsdialog på telefonen. Vores medarbejdere har en gennemsnitlig anciennitet på over 10 år og en gennemsnitsalder på 45 år. Vi har stor fokus på medarbejdertrivsel og kompetenceudvikling.
Image

Bliv mødebooker ved Markman Telemarketing


... og få egen kundeportefølje, direkte kundekontakt, ansvar og verdens bedste kollegaer. Se med i videoen.

Læs vores stillingsopslag
ImageImage

God fast grundløn

Hos os får du en god fast grundløn baseret på forskellige løntrin.

Alsidige opgaver

Du ringer ud på forskellige kampagner og budskaber.

Mulighed for bonus

Foruden en god fast løn, har du også mulighed for at optjene bonus.

Pension

God pensionsordning med sundhedsforsikring.

Fleksible arbejdstider

Vi tilbyder både fuldtids- og deltidsstillinger.

Stærkt fællesskab

Personaleforening og flere årlige arrangementer ud af huset.

Mød dine kollegaer

Image
"Hejsa, jeg hedder Susanne og er mødebooker ved Markman Telemarketing. Før jeg blev en del af Markman teamet, arbejdede jeg i butik. Men efter at jeg har skiftet branche og er blevet en del af teamet ved Markman, oplever jeg meget større frihed og fleksibilitet i mine arbejdstider – og nyder til fulde, at jeg kan holde fri i weekenderne. Det giver mig meget mere tid og overskud til aktiviteter med min familie og mine venner."

Susanne Jensen, Mødebooker
Image
"Jeg har været en del af Markman teamet i over 19 år. Og det er der én årsag til - nemlig fællesskabet. Mine kollegaer og ledere giver mig energi i hverdagen og hjælper mig, hvis der er det mindste. De er altid klar med gode råd eller på sjov og spas. Fx er vi en flok, som har indført fælles squatøvelser i løbet af dagen - så får vi også lige klaret dagens motion. Det giver god energi og spreder en hyggelig stemning på kontoret – selvom det kan være hårdt"

Anja Charlotte Grøne, Mødebooker
Image

“Jeg elsker at komme på arbejde, fordi jeg føler, at min indsats bliver værdsat – både af mine kollegaer og ledere, men også af kunderne. Jeg elsker, at kunne gøre en forskel for kunderne igennem oprigtig og ærlig dialog, hvor vi måske sammen kan finde frem til den rigtige løsning for dem. Det er helt fantastisk, når man fanger rytmen og klinger godt med kunderne over telefonen og faktisk skaber en relation på meget kort tid, samtidigt med at man får behovsafdækket og fundet relevante løsninger.”
Pernille Sørensen, Mødebooker


  Vi vægter dine personlige kompetencer højt


  Overvejer du et karriereskifte? Ved Markman får du en grundig onboarding og de bedste kollegaer. Mød Marlene, der har arbejdet i detailbranchen i over 20 år før, hun startede hos os. 


  Læs vores stillingsopslag

  ImageImage

   Privatlivspolitik
   © 2017 Markman Telemarketing. All rights reserved.