Bliv ekspert i at ringe kold kanvas

Miss Markman Academy er til dig, der ønsker salgstræning i kold kanvas. Med 3 skræddersyede træningspas klæder vi dig på at skabe succes på telefonen.


Bliv ekspert i at ringe kold kanvas


Image

Energy Injection

Skal du have kickstartet dit arbejde med kold kanvas? Vi klæder dig på fra 'goddag' til 'vi ses', så du kan varetage den fulde dialog på telefonen.

Energy Injection inkluderer


•   Inspirationsoplæg
•   Indvendingsbehandling
•   Indsigt i kundepersonaer
•   Gennemgang af test-samtaler
•   E-bog

Læs mere

Cold Calling

Ønsker du at løfte din salgsindsats på telefonen til næste niveau? Vi skræddersyr salgstræningen til netop din virksomhed.

Cold Calling inkluderer


•   Inspirationsoplæg
•   Gennemgang af test-samtaler
•   Ear-on træningssession
•   Guided ring-selv-session
•   Skræddersyet script

Læs mere

Master Class

Står du for at skaffe nye kunder eller samarbejdspartnere? På Master Class får du hele værktøjskassen til at arbejde effektivt med kold kanvas.

Master Class inkluderer


•   Inspirationsoplæg
•   Gennemgang af test-samtaler
•   Ear-on- og ring-selv session
•   Skræddersyet script
•   Individuel handlingsplan

Læs mere


Alle træningspas inkluderer


Test-samtaler

Vores stærkeste læringsværktøj med unikke ekspertindsigter

Lukketeknikker

Brug lukketeknik som et aktivt virkemiddel i din dialog

Kundepersonaer

Kend din modtagers købsmotivationer

Stemmeføringstips

Dit stærkeste virkemiddel på telefonen

Salgstrappen

Opbygning af den gode dialog med henblik på et salg

Indvendingsbehandling

Brug din modtagers indvendinger til at generere salg
Hvad siger andre?


Image
"Efter besøget af Anne Marie fra Markman Telemarketing, føler vi os langt bedre rustet til at gribe knoglen - og aktivt at tage kontakt til endnu flere potentielle samarbejdspartnere og kunder til vores virksomhed. Vi oplevede en professionel og ikke mindst sjov seance med Anne-Marie, som guidede os fra 'Goddag' til 'vi ses' via egne eksempler, gode tips og brugbar feedback."

Wieben Design
Image
"Det indledende oplæg gav virkelig meget mening, da vi efterfølgende hørte lydfiler og var med på en lytter hos mødebookerne. Vi fik ikke kun teori - men oplevede også hvordan det virker i praksis."

Udtalelse fra deltager på Master Class
Image
"Et fantastisk salgsoplæg fra rigtige fagfolk! Vores iværksættere på Spor 2 fik ikke bare redskaberne til selv at komme i gang på telefonen - men også muligheden for at høre, hvordan eksperter griber en samtale an og får mødet i hus. Kæmpe anbefaling herfra!"

Maj-Britt K. Sørensen - Underviser på UCN  Energy Injection

  En specialist fra Markman kommer ud til jer med en saltvandsindsprøjtning af energi og værktøjer til effektivisering af telefonisk kommunikation. Oplægget varer ca. 1.5 time, og undervejs kommer vi blandt andet ind på indvendingsbehandling, icebreakers, stemmeføring og closing-teknikker. Derudover indeholder oplægget test-samtaler med eksempler og en e-bog fuld af gode råd.  Cold Calling

  Vi kommer ud i jeres salgsmiljø med to specialister og laver en træningsseance i forhold til kanvas-kald. Først leverer vi et inspirationsoplæg med en række konkrete hjælpeværktøjer. Dernæst laver vi ear-on træning, hvor I kan høre, hvordan specialister tager snakken med jeres potentielle kunder om jeres ydelser. Sidst men ikke mindst træner I selv i de lærte teknikker med os i lokalet.

  Master Class

  På Master Class kommer du en tur ind i den virkelige kanvas-verden idet træningen finder sted i vores B2B-callcenter i Aalborg. Først leverer vi et inspirationsoplæg med en række konkrete hjælpeværktøjer. Dernæst laver vi ear-on træning, hvor I kan høre, hvordan specialister tager snakken med jeres potentielle kunder om jeres ydelser. Desuden får I mulighed for at lytte med på eksperter i vores telemarketingcenter. Sidst men ikke mindst træner I selv i de lærte teknikker med en ekspert på lyt. Dvs. at I løbende får feedback og bliver bedre kald for kald. Afslutningsvist får I hjælp til at udarbejde en personlig handleplan.


  • Udnyt dine leads bedre

   Moderne virksomheder får leads fra mange kanaler. Sociale medier, landing pages, messer osv. Hos Markman Telemarketing arbejder vi målrettet med at kvalificere mange forskellige leads og sikre opfølgning og udvikling i salgsprocessen.

  • Udnyt dine leads bedre

   Moderne virksomheder får leads fra mange kanaler. Sociale medier, landing pages, messer osv. Hos Markman Telemarketing arbejder vi målrettet med at kvalificere mange forskellige leads og sikre opfølgning og udvikling i salgsprocessen.

  • Danmarks stærkeste mødebookere

   Vi har branchens mest erfarne team og arbejder konstant med at udfordre og udvikle vores fag. Derfor er vi heller ikke bange for at kalde os landets stærkeste. Gennem mere end 15 år har vi været foretrukken telemarketing partner for nogle af danmarks største virksomheder.


  Skal du være ekspert i at ringe kold kanvas?


  Vi vil meget gerne fortælle dig mere om Miss Markman Academy, og hvordan vi kan hjælpe dig med din salgsindsats på telefonen. Udfyld formularen og bliv kontaktet.
  Image

  Kan du ikke vente? Hent vores 10 sikre tips til succes på telefonen.