Lead­generering

Vi screener de potentielle kunder, I gerne vil have i tale. Med en præ-kvalificering af leads kan I lægge indsatsen dér, hvor potentialet for succes er størst.Få mere kvalificerede leads


Listen over mulige kunder kan være lang. Vi ved, at ikke alle på listen reelt er interessante, men det kan være en tidskrævende opgave i salget at få sorteret fårene fra bukkene.

Når vi skal lave en kvalificering af det enkelte lead, foregår det via en telefonsamtale og en del research. Vi afdækker, hvem den rette beslutningstager er, hvornår vedkommende træffes samt identificerer kundens potentiale vha. af en række spørgsmål.

Gennem vores stærke samtaleteknikker udfordrer vi jeres potentielle kunder ud fra jeres kriterier - og sikrer derved et godt match mellem dem og jer.


Vi udfordrer bl.a. på

Størrelse

Der kan være stor forskel på, om en virksomhed har 100 ansatte eller 100 PC-brugere. Vi finder frem til, om virksomheden er et godt match for jer.

Autoritet

Vi laver det hårde benarbejde og finder frem til den rette beslutningstager på området.

Behov

Med en grundig behovsafklaring får I det bedste afsæt for at målrette det videre forløb.

Aktualitet

Hvor købsmodne er de potentielle kunder? Har de et aktuelt behov, eller skal relationen plejes?


Effektivisér jeres salgsindsats


Med en kvalificering af de potentielle kunder kan I fokusere på de leads, som har det største potentiale for at blive en god kunde for jer. Vi rangerer jeres leads, så I nemt kan definere, hvilke I skal arbejde videre.

Sådan kunne et attraktivt lead se ud for jer

 • Virksomheder der har budget, kan tage beslutning, har et erkendt behov og kan handle indenfor 12 mdr.Skal vi screene jeres leads?
  Skal vi sætte strøm til salget?


    Privatlivspolitik
    © 2017 Markman Telemarketing. All rights reserved.