Image

Salg-til-leje

Med Markmans "Salg-til-leje" koncept får du en fast salgsressource tilknyttet. Hun er klædt på til at navigere i lige præcis din branche. Målet er klart: At gøre dit opsøgende salg så effektivt som muligt.

Image
Du lejer en kompetent og erfaren salgsressource et fast antal timer om måneden. Din faste markman medarbejder sætter sig grundigt ind i dine produkter og fungerer som en integreret del af dit team. Du får én af Danmarks dygtigste telefonsælgere helt inden for murerne - nemt og kosteffektivt.

Salg-til-leje er telemarketing til moderne virksomheder, som har brug for en løbende strøm af leads. Gennem tæt samarbejde og deling af data tilpasses salgspipeline til virksomhedens øvrige aktiviteter. Timerne bruges simpelthen når det giver bedst mening - i forhold til kunder og jeres flow i salg.
Image

Fordele

  • Fast tilknyttet salgsressource
  • Erfarne branchespecialister, som er svære at rekruttere til det tunge canvas-arbejde
  • Variabel salgsomkostning
  • Agile processer, der integrerer på tværs af salgskanaler
  • Adgang til Markmans unikke markedsdata

Mød Miss Markman

Med Miss Markman i dit team får du en troværdig ressource, der ved, hvad hun taler om. Glæd dig til 14,5 års anciennitet og indgående branchekendskab. Hun er vedholdende og arbejder målrettet for at skabe forretning for dig.