Vi booker mødet, så I kan få aftalen i husDet er et ressourcetungt arbejde at ringe virksomheder op med henblik på at lave samarbejdsaftaler. Det ved vi alt om og derfor har vi specialiseret os i at booke erhvervsrelaterede møder for virksomheder og uddannelsesinstitutioner i hele Danmark.


I vores kompetenceteam har vi over 30 års erfaring indenfor uddannelsesområdet. Vi er vant til at booke møder med henblik på at:


 •   Skabe kontakt til erhvervslivet
 •   Genetablere tidligere aftaler om lærepladser
 •   Undersøge markedet for nye muligheder
 •   Øge kendskabet til jeres uddannelser


Dem har vi allerede hjulpet


Image

Praktikpladsjagten
Opgaven: Finde praktikpladser til 9 forskellige skoler.
Møder: 725
I kampagnen ’Praktikpladsjagten’ bookede Markman 725 møder til 9 forskellige skoler - heriblandt Tech College Aalborg, SOSU Nord og Aalborg Handelsskole.

Image
”Vi har brugt Markman Telemarketings ekspertise til booking af møder til flere uddannelser. De har kontaktet virksomheder i hele Danmark – både godkendte og ikke godkendte. Den enkelte konsulent har selv kunne vælge, om møderne skulle bookes direkte ind i egen kalender eller på udvalgte dage – dén fleksibilitet har været vigtig for os. Det har fungeret godt, og vi er rigtig glade for samarbejdet med Markman” Marianne Poulsen, Praktikpladskonsulent
Techcollege Aalborg
Image

EUC Lillebælt
Opgaven: At skabe lærepladser indenfor forskelige fagområder.
Møder: 10 møder pr. måned
I et kontunuerligt samarbejde på 6 år, bookede Markman over 600 møder for EUC Lillebælt.  Få en uforpligtende snak    Privatlivspolitik
    © 2017 Markman Telemarketing. All rights reserved.