Mødebooker søges

Er du vores nye kollega?

Vi søger en erfaren og målrettet konsulent til vores dygtige outbound-team. Jobbet handler 100% om kommunikation da du skal booke møder og skabe kontakt til strategiske beslutningstagere via telefonen. Vi hjælper en perlerække af danske erhvervsvirksomheder med deres opsøgende salg. Her tager vi den indledende kontakt og baner vejen for en videre dialog. Vi arbejder målrettet med segmentering, pipeline-styring og tager den strategiske og seriøse salgsdialog på telefonen.

Kan du nikke genkendende til nedenstående?

· Har masser af erfaring med opsøgende salg – allerhelst over telefonen
· Er selvstændig, målrettet og har kæmpestor drivkraft
· Elsker at skabe gode resultater og trives med udfordringer og mål
· Kan forvalte frihed under ansvar og har en tårnhøj arbejdsmoral
· Er dygtig til at kommunikere – og har god energi

….så er Markman helt sikkert arbejdspladsen for dig. Arbejdet foregår i tidsrummet fra kl. 8.00 til 16.00 på hverdage og vi tilbyder både deltids- og fuldtidsstillinger til en fast løn med mulighed for bonus.

Om os

Markman er en arbejdsplads, hvor cheferne gerne kører 325 km rundt i det Nordjyske med påskeæg til alle ansatte. Her glædes vi på hinanden vegne, og på professionel vis sikrer vi et højt og udviklende kompetenceniveau blandt de ansatte. Passion er en afgørende del af vores DNA, og alle ansatte er stolte af at være en del af virksomheden. Vi har eksisteret siden 1992 og har ordnede og gode ansættelsesforhold. Lyder det for godt til at være sandt, kan du kigge nærmere på www.markmantelemarketing.dk, vores FB og LinkedIn side – så vil du blive overbevist

Send din ansøgning/CV til hlo@markmantelemarketing.dk eller ring til Helle Lykke Olsen på 25207555.