25 år i Markman Telemarketing A/S

En af de hele centrale grundsten hos Markman Telemarketing A/S hedder Helle Lykke Olsen. Lige siden 1994 har hun mødt enhver udfordring med smil, solid knowhow og stor faglig stolthed. Så det er ikke uden grund, at hun har en stor stjerne hos både kolleger og kunder.

Helle blev ansat som Markmans første mødebooker. Den nyuddannede markedsføringsøkonom fik hurtigt flere opgaver og ansvar i takt med, at Markman udviklede sig. I dag – 25 år senere – er Helle medejer og telemarketingchef.

Et 25-års jubilæum er noget af en milepæl i en branche, hvor virksomheder kommer og går, og hvor mange tror på den lette hurtige gevinst. Helle står for alt det modsatte. En konstant insisteren på seriøsitet og velovervejet hårdt slid har gang på gang været med til at skabe holdbare resultater, når Helle har siddet bag roret.

Og det smitter af – på både kunder og ikke mindst medarbejdere. Hos Markman er vi stolte af at have branchens højeste anciennitet. Et gennemsnit på 12 år pr. medarbejder taler sit helt klare sprog om dygtig ledelse, hvilket Helle i høj grad bidrager til.

Vokser med opgaven
Helle har siddet på stort set alle pladser i Markman. Som mødebooker, konsulent, personaleleder, medejer og telemarketingchef. Derfor er hun dus med alle de udfordringer, vi møder i hverdagen. Efterhånden som Markman har haft vokseværk, har Helles opgaver også udviklet sig. Det samme har hendes kompetencer.

Personen bag
Helle rimer på ildsjæl. Markman er blevet hendes livsprojekt, og hun går til enhver opgave med en ukuelig stolthed, loyalitet og ihærdighed. Derfor lægger hun også en kæmpe arbejdsindsats. Ikke fordi hun skal – men fordi hun ganske enkelt ikke kan lade være.

Det er med stor stolthed og enorm taknemmelighed, at vi i Markman Telemarketing A/S d. 22. november fejrer Helle Lykke Olsens 25-års jubilæum.