Job: Mødebooker

Markman Telemarketing A/S søger en dygtig mødebooker, der har erfaring med B2B mødebooking.

Du har talegaverne i orden, er resultatorienteret og elsker at kommunikere. Personlig gennemslagskraft og en god energi er et must for at kunne trives i jobbet. Omvendt kan vi tilbyde dig Danmarks bedste arbejdsplads. Markman Telemarketing er beliggende i Aalborg og hos os er trivsel, arbejdsglæde og passion i absolut højsæde. Markman er en seriøs arbejdsplads med en række skønne mødebooker-kollegaer, en erfaren og professionel ledergruppe plus et hav af spændende kunder, som vi hjælper med det opsøgende salg over telefonen. Du bliver en del af et særdeles erfarent team, der arbejder godt sammen og er kendetegnet ved både professionalisme, modenhed og godt humør.

Som person er du udadvendt, arbejdsom og du sætter en ære i at booke kvalitetsmøder på erhvervsmarkedet med telefonen som dit primære redskab. Du har den første kontakt med de potentielle kunder, hvor du afdækker deres behov, tager den indledende dialog og lægger mødet direkte ind i sælgerens kalender. Vores kunder er typisk virksomheder, der arbejder med IT-løsninger, konsulentydelser og rådgivning samt industri.

Som mødebooker hos Markman arbejder du ca. 30 til 35 timer om ugen på hverdage mellem 8.00 og 16.00.
Vi tilbyder en god fast grundløn samt en fordelagtig bonusordning.

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Du søger stillingen ved at sende en kort ansøgning og CV til hlo@markmantelemarketing.dk eller give mig et kald på 2520 7555. Se mere om os på www.markmantelemarketing.dk eller på vores FaceBook side.