Markedsana­lytiker søges


Til en studentermedhjælperstilling søger vi en talstærk, analytisk og forretningsorienteret profil, der kan hjælpe os i vores arbejde med data på erhvervsmarkedet. Du kommer til at udarbejde forecasts og markedsanalyser samt får lov til at arbejde med produktionsklargøring af data og kvalitetssikring.

Stillingen er på 15 timer om ugen, men kan reguleres efter behov.

Kickstart din karriere ved os og få erfarne kollegaer og tonsvis af kompetencer, du kan skrive på CV'et. Jobbet er især attraktivt for dig, der er i gang med en relevant uddannelsesmæssig baggrund; det kan være cand.merc., markedsføringsøkonom, datamatiker eller andet i spændingsfeltet mellem data og marketing.

Markman Telemarketing er blandt Danmarks mest erfarne telemarketingleverandører på erhvervsmarkedet. Med adresse i Aalborg hjælper vi nogle af landets mest succesfulde virksomheder med at få nye kunder. Vi arbejder ud fra et koncept, vi kalder Modern Telemarketing, som står for kontinuerlig udvikling og udfordring af branchen gennem bl.a. brugen af både small- og big data.


Mere om jobbet:

Du kommer først og fremmest til at bistå vores projektledere i deres arbejde med markedssegmentering for vores kunder. Det betyder helt lavpraktisk, at du på baggrund af sparring fra projektlederen udvælger den bedst mulige målgruppe til salgsindsatsen.

Du sikrer, at der hele tiden er det bedst tænkelige data til rådighed i kampagnerne og at det data, der ikke fungerer, fjernes.

Du arbejder desuden sammen med projektlederne om forecasts, markedsanalyser og produktionsklargøring af data samt kvalitetssikring af disse.

Du tager proaktivt initiativ til udviklingsprojekter, der kan give vores data yderligere værdi.


Jobbet er for dig, der:
  • Er superbruger i Excel (det er ikke nok med alm brugerniveau).
  • Har kendskab til Power BI og Power Apps, og du er vant til at arbejde med en høj grad af datamæssig kompleksitet.
  • Kender til markedssegmentering og er dus med branchesegmenteringer (NACE-koder) i gængse værktøjer (f.eks. Bisnode, Experian, LassoX etc.).
  • Er serviceminded og løsningsorienteret - samt kan arbejde selvstændigt.

Hos Markman Telemarketing er der højt til loftet – en flad organisationsstruktur – og rig mulighed for at være med til at udvikle funktionen i en spændende retning - også efter endt studie.

Hvis du ser dig selv i jobbet, kan du se lidt mere om, hvem vi er her på vores hjemmeside www.markmantelemarketing.dk eller på vores LinkedIn-side .


For uddybede informationer kan du kontakte direktør Kamilla Skalkhøj Oest på 40 82 76 94.

Ansøgning samt CV sendes senest 30. september 2022 til kso@markmantelemarketing.dk

Vi afholder samtaler løbende og ansætter når vi har fundet den rette – også hvis det er før 30-09-2022