Mulighed for at optjene bonus, fleksible arbejdstider og erfarne linjekollegaer

Energisk, udadvendt og resultatdreven mødebooker søges


Ved Markman Telemarketing arbejder vi med professionel mødebooking for nogle af Danmarks største virksomheder. Din primære arbejdsopgave vil bestå i at kontakte beslutningstagere med henblik på at booke møder for vores kunder. Vi tilbyder en god fast grundløn med mulighed for bonus og fleksible arbejdstider i tidsrummet 8.00-16.00 mandag til fredag.

For os er det vigtigt, at vores medarbejdere trives. Høj medarbejdertrivsel skaber større arbejdsglæde, motivation og holder energien oppe. Derfor har vi også stor fokus på at videreudvikle dine kompetencer. Du vil få træning i kommunikation, markedsviden og lære at bruge dine personlige styrker på telefonen.

Ved Markman Telemarketing er der højt til loftet og masser af selvbestemmelse. Vi forventer til gengæld, at vores medarbejdere er mødestabile og har en høj arbejdsmoral. Vi ser os selv som mere en arbejdsplads og har en stærk medarbejderskultur.

Vi bor på Sofiendalsvej 70, 9200 Aalborg SV. Der kører en buslinje lige til døren og vi har gratis parkering.

Send din ansøgning til hlo@markmantelemarketing.dk

Har du nogen spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Helle Lykke Olsen på hlo@markmantelemarketing.dk eller pr telefon på 25 20 75 55.

Tiltrædelse er snarest, og vi behandler ansøgningerne løbende.