Unikke markedsdata

22.000 danske virksomheder er oprettet i vores helt egen markedsdatabase. Det giver os unik og opdateret indsigt, som vi deler med vores kunder.

Telemarketing handler i meget høj grad om at ramme rigtigt. Jo flere oplysninger, man har om emnet, som man kontakter – jo større er chancen for et salg. Succes er ganske enkelt tæt knyttet til data.

Hos Markman Telemarketing har vi i årevis arbejdet på at opbygge vores helt egen database med unikke markedsdata. I databasen vedligeholder vi informationer om 22.000 danske virksomheder – data som du ikke kan købe dig til hos de gængse leverandører.

Vores unikke data kommer fra de mange tusinde telefonsamtaler, som vi hvert år gennemfører for vores kunder. Gennem hver samtale lærer vi virksomhederne bedre at kende.

“Databasen er vores vigtigste værktøj i hverdagen. Et godt eksempel på værdien af databasen er, at vi har en opdateret liste med navne og direkte telefonnumre på mere end 5.000 IT-chefer i Danmark.”

Kamilla Skalkhøj Oest, Administrerende Direktør

Vores database holdes konstant opdateret og indeholder helt unikke oplysninger om virksomhederne. Vi kender fx virksomhedens pensionsleverandør. Vi ved, hvilket ERP system de bruger, og om de bor til leje eller selv ejer deres domicil. Denne type adfærdsdata bruger vi til at udvælge emner til vores kampagner og til at forberede os på den enkelte samtale.

Som kunde hos Markman Telemarketing får du adgang til unikke markedsdata. Ring og hør mere

Tag kontakt