Mød din telemarketingpartner

Siden 1992 har vi hjulpet talrige offentlige og private virksomheder med deres opsøgende salgsarbejde.

Med stor erfaring, et helt unikt team - og en hudløs ærlig tilgang til samarbejdet med vores kunder, leverer vi gang på gang resultater, der ikke er til at tage fejl af.

Vores mission er klar - vi skaber meromsætning for vores kunder ved hjælp af opsøgende salgsindsatser over telefonen.

 

For at sikre, at vi kan løse opgaverne med så høj kvalitet som muligt, har vi specialiserede og erfarne teams indenfor udvalgte brancher. Hvert team er kendetegnet ved årelang erfaring med opsøgende salgsarbejde i netop disse brancher. Dette gør, at vi kan arbejde professionelt og resultatsikkert for vores kunder.

 

IT-løsninger og IT-rådgivning

Vores team af IT-specialister har erfaring med opsøgende salgsarbejde i fohold til en lang række IT-løsninger. Det dækker både Software, Hardware og Udvikling. Alt indenfor modernisering af IT-infrastruktur mestrer vores team til perfektion, ligesom vores team har fingeren på pulsen i forhold til alle de kritiske forretningssystemer. Vi arbejder med opsøgende salg for både små og store spillere i det danske marked. Her kan du møde nogle af vores eksperter.

Konsulentydelser og rådgivning

En af de vanskeligste opgaver indenfor det opsøgende salgsarbejde er at træffe de rette C-level beslutningstagere og indgå i en udfordrende dialog omkring strategiske overvejelser. Netop denne type dialog har vores specialistteam forfinet og udviklet, således at vi idag løser opgaver for nogle af landets førende konsulenthuse. Læs mere om vores specialister her.

Pension, revision, finans og forsikring

Afkast, kreditforsikring, debitoropfølgning, driftstab, sundhedforsikringer, nye lovgivninger inden for tab af erhversevne - alt sammen områder, som vores team er helt ajour på. Når det gælder opgaver indenfor det finansielle område, har vores financielle team en stor og solid erfaring, som sikrer, at vi kan hjælpe vores kunder med det opsøgende salgsarbejde. 

Industri og teknik

Robotter, metalforarbejdning, elektronik, embeddede softwareløsninger og underleverandørarbejde er blot nogle af de områder, som vores tekniske team har erfaring med. Som i alle andre brancher er det afgørende, at det opsøgende arbejde foretages af medarbejdere, der har det perfekte match mellem branche knowhow og opsøgende salgskompetencer. 

Uddannelse og jobformidling

Det opsøgende salgsarbejde er effektivt, både når en uddannelsesinstitution skal have fyldt pladser op til efteruddannelse, og når der skal skabes praktikpladser og jobmuligheder. Begge dele har vores team en lang og bred erfaring med. Her er det vigtigt med en grundig afklaring af målet med de møder, der bookes, således at kvaliteten er i højsædet - og effekten målbar. Vi har et dedikeret team, som altid finder den rigtige balance og leverer formidable resultater.

Landbrug

Vores opsøgende salgsmedarbejdere indenfor landbrug er skabt af noget helt særligt. Her er den personlige salgsstil kombineret med viden om landbrugsdrift afgørende for at sikre succes. Vi hjælper med mødebooking og andre telemarketingydelser indenfor alt fra fodder til landbrugsmaskiner. Vores landbrugseksperter findes her.

Energi

Energi er et af de områder, som alle virksomheder skal forholde sig til løbende - det gælder både det reelle energiforbrug, energikilder og ikke mindst energiregnskaber. Indenfor hele energiområdet arbejder vores team af opsøgende salgsmedarbejdere med at sikre vores kunder salgsmøder og andre salgsopportunities i høj kvalitet og i en kontinuerlig leverance.

 

Skal vi booke salgsmøder for din forretning - ring 70 20 65 10